maanantai 16. heinäkuuta 2012

Sysmä-Jyväskylä-Sysmä

Eilinen päivä mentiin neljän ja puolen tunnin yöunilla. Oltiin Sannan kanssa sovittu yöllä, että lähetään aamulla Jyväskylään ostoksille ja niinhän myö tehtiin. Puoli yhdeksän aikaan Sanna soitteli ja herätteli mut, ja juoksin nopeasti suihkuun ja heitin vaatteet päälle ja otin tarvittavat tavarat mukaan.


Matkan ensimmäinen pysäkki oli nesteellä, kun Sanna tankkas auton. Mä kävin sillä aikaa ostamassa kahvin mukaan, jotta saisin päivän käyntiin. Tuli todettua, että Nesteen kahvi on parempaa kuin ABC:n. :D


Matka jatkui ja mä räpsin kuvia, kuunneltiin musiikkia ja juteltiin. Molemmat oli ihmeen pirteitä, vaikka ei paljoa oltukaan nukuttu.  


Saavuttiin Joutsaan ja päätettiin pysähtyä Karoliinan kahvimyllyssä. Todella kotosa ja viihtysä paikka ja kakutki oli niin herkullisen näkösiä ja maistuvatkin vielä hyvältä!


Ja matka jatkui. Seuraava pysäkki oli Vaajakosken ABC. Karoliinan kahvimyllyn kakut olivat meidään aamiaisemme, joten päätettiin pysähtyä ABC:lle syömään vähän suolaistakin. Laitettiin myös ittemme ihmisen näkösiks ABC:lla ennen kaupunkiin menoa.


Parin mutkan kautta löydettiin myös Forumiin ja saatiin auto parkkiin. Kierrettiin kaupat neljässä tunnissa läpi (ei ne kauempaa ois ollu aukikaan) ja käveltiin vielä Kävelykatu läpi. Ostettiin kioskilta jäätelöt ja todettiin, että Sysmässä on huokeammat hinnat.


Minttu-suklaasta on tullut mun ehdoton lemppari! Jäätelöiden jälkeen alkoi kotimatka ja pysähdyttiin taas Vaajakosken ABC:lle syömään. Sysmässä oltiin kuuden jälkeen.

paita-Gina Tricot/farkkushortsit-Only/ballerinat-CM



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti