perjantai 5. lokakuuta 2012

Huoneita remontoidaan

Meillä on tällä hetkellä iskän työhuoneessa remontti meneillään ja keskiviikkona selvisi, että myös Lauran huone tullaan nyt lopulta remppaamaan pitkien neuvottulujen jäljiltä. Lauran huoneeseen uusitaan lattiat ja seinät ja totta kai huone tarvitsi tyhjentää kaikista tavaroista, mitä ei yllättäen ollutkaan vähän. 

huone ennen tyhjennystä, kuva Laura 

Huoneen tyhjennys oli jo kovassa vauhdissa, kun saavuin töistä kotia keskiviikkona. No Lauran tavarathan tarvitsivat tietysti väliaikaisen sijoituspaikan. Ei niin tärkeät tavarat ja tavarat joita Laura ei tarvitse remontin aikana päätyivät komeroihin. Mutta entä ne loput tavarat?

huone tyhjennyksen jälkeen, kuva Laura 

No nehän päätyivät tietysti lähimpään huoneeseen, eli minun huoneeseeni. Me molemmat punkkaamme nyt minun huonneessani. Huone on tällä hetkellä hieman ahdas, mutta hyvin siellä mahtuu nukkumaan.


Huoneeseeni päätyivät Lauran sängystä vain patja, koska sänky jouduttiin purkamaan, kun se ei mahtunut Lauran huoneesta ulos oven kautta. Myös Lauran kirjoituspöytä, vaatekaappi, vaaterekki ja joitakin vaatteita laatikossa päätyivät huoneeseeni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti