keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Väsyneen torinoita

Nää kuvat löytyy myös mun facebookista ja sen takia kaikki kuvat on muokattu erilailla. En jaksanut alkaa muokkaamaan näitä uudestaan samantyylisiksi tänne blogiin. 

Aikaa on jo ehtinyt tuostakin reissusta kulua, miltä kuvat on otettu. Lähettiin tosiaan Lauran kanssa elokuussa  äidin tädin ja tämän miehen kanssa Ruotsiin äitini serkun perheen luokse kylään. Loppuviikosta äiti ja iskä tulivat perässä ja tultiin sitten yhdessä kotiin. En nyt jaksa reissusta alkaa tarkemmin kertoilla (mutta jos joku haluaa tarkempaa sepustusta, niin sen voi lukea Lauran blogista), mutta oli huippu reissu! 

 

Teki vain mieli tulla teille tänne kirjoittelemaan ja en ole tänää kuvaillu, niin päätin julkaista nyt täälläkin nämä Ruotsin reissun kuvat.

Oon eilen ja tänään heränny jo viideltä, joten nyt väsytää. Taidan painua nukkumaan ennen kuin nukahdan tähän koneen äärelle. Hoo-oi, olin eilen ja tänään pitkästä aikaa harjotuksissaki, mut ei tuntunu menevän kauhean hyvin.. Sunnuntainahan olisi nuo kotipelit, joten toivotaan että silloin onnistuisi, kun vastassa on pari kovaa joukkuetta. Otetaan myös joukkuekuva, toivottavasti tällä kertaa onnistuis omalta osalta! Joo. Huomenna vapaa, ihanaa saa nukkua, mutta nyt hyvää yötä! =)


2 kommenttia: